Pàgines

dimecres, 5 de juny del 2013

PROJECTE DE MILLORA: ELS RACONS COMPARTITS

El projecte de millora que presento, l’he fet juntament amb les companyes de pràctiques. Ho hem portat a terme al segon cicle d’educació infantil.

Aquest projecte va sorgir de la demanda per part de les mestres del centre, ja que consideraven que hi havia coses que s’havien de millorar en relació als Racons Compartits.

Al principi ens vam veure una mica desorientades, ja que el treball per Racons Compartits va ser una de les coses que més ens va cridar l’atenció quan vam arribar al centre, i els racons ens van agradar molt. Però desprès d’aquesta demanda ens vam posar a analitzar-los en detall, va ser a partir d’aquí, quan vam començar a percebre algunes mancances, falta de material, etc.

COMPETÈNCIES


En aquest cas, les competències que més s’ajusten són: 5.2, ja que s’ha justificat i contextualitzat el projecte de millora a partir de les necessitats del centre. També, la competència 5.4, perquè hem sigut conscients dels obstacles que podríem tenir a l’hora de posar-lo a la pràctica i allò que no es podria aplicar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada