Pàgines

dilluns, 20 de maig del 2013

RECERCA EN XARXA DE PLANS DE MILLORA EN L'ETAPA 0-3


Haig de dir que no m’ha resultat fàcil fer la recerca en xarxa per trobar un Pla de Millora a l’etapa 0-3, ja que la gran majoria d’escoletes ofereixen activitats o projectes que estan duent a terme i que formen part de la metodologia del centre. Molts d’ells són força interessants i  es podrien convertir en Plans de Millora per altres escoles infantils.

Finalment però, he trobat el bloc de l’Escola Bressol Sol Solet, una escola de Barcelona que ha centrat el seu projecte de millora en el desenvolupament sostenible. Ho ha fet a través del programa de l’Agenda 21 escolar, es tracta d’un sistema en què la comunitat escolar prepara un plans d’acció per aplicar la sostenibilitat al centre.

En el seu bloc, ens expliquen quines han estat algunes de les seves accions per tal de millorar en la sostenibilitat del medi ambient. A més, és un bloc força interessant, ja que és una escola centrada en la natura i en la importància dels espais lliures.

Penso que treballar per la sostenibilitat ambiental és una iniciativa encertada i que d’ella, poden sorgir projectes molt interessants en relació a l’educació infantil.
Aquí vos deixo l’enllaç per poder consultar el bloc de l’Escola Bressol Sol Solet.



COMPETÈNCIES

Considero que a partir d’aquesta activitat, he treballat la competència 1.3, ja que he accedit i revisat altres blocs per tal d’ampliar els meus coneixements. També, he treballat la competència 5.1, ja que he hagut de reflexionar sobre el que és un projecte de millora i el que són unes bones pràctiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada